ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد تمجید سرلشکر موسوی از عملیات متهورانه وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی ارتش ۲۰ میلیونی در فضای مجازی
سرخط خبرها

رئیس بانک مرکزی در واکنش به شایعات: هستم و کارهایم را دنبال می‌کنم| مشکلی در عرضه و تامین ارز نداریم

  • کد خبر: ۱۳۹۶۱۵
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸
رئیس بانک مرکزی در واکنش به شایعات: هستم و کارهایم را دنبال می‌کنم| مشکلی در عرضه و تامین ارز نداریم
رئیس‌کل بانک مرکزی ضمن تکذیب خداحافظی و قهرش از این بانک گفت: من هستم و با قدرت هم کارهایمان را دنبال می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی صالح‌آبادی ظهر امروز و در حاشیه امضای تفاهم نامه انطباق سیاست‌های تجاری با ارزی کشور با وزارت صنعت، معدن و تجارت در جمع خبرنگاران در خصوص شایعه قهر و خداحافظی از بانک مرکزی که در برخی رسانه‌ها مطرح شده بود، گفت: من هستم و با قدرت هم کار‌هایمان را دنبال می‌کنیم و تمام این موارد تکذیب می‌شود. گفته شده بود من امروز نخواهم آمد، اما آمدم و در ابتدا جلسات بودجه را شرکت و بعد هم به بانک مرکزی آمده‌ام.

رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه در بازار نیما هیچگونه مشکلی در عرضه ارز وجود ندارد، گفت: همانطور که در اطلاع رسانی‌ها نیز تاکید می‌شود تعادل خوبی بین میزان عرضه با میزان تقاضا وجود دارد و مشکلی در بازار نیما نداریم. سفارش‌هایی که در وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت و به بانک مرکزی ارسال می‌شود تامین ارز آن‌ها به خوبی در حال انجام است.

صالح‌آبادی گفت: خوشبختانه در سال جاری سطح صادرات کشور در حوزه نفتی و غیرنفتی نسبت به سال گذشته وضعیت بهتری دارد و حتی بهبود نیز یافته است و بر این اساس مشکلی در تامین ارز نداریم در همین راستا بعضی از معوقات نفتی مثلا از کشور عراق وصول شد حتی بدهی‌های ارزی به کشور‌های طلبکار نیز واریز شده است.

رئیس‌کل بانک مرکزی در پاسخ به سوالی مبنی بر معطل ماندن برخی کشتی‌های حاوی کالا‌های اساسی بدلیل عدم تامین ارز آن‌ها نیز گفت: این کالا‌هایی که در بنادر وجود دارد ارز آن‌ها موجود است، اما نکته بحث ریال این دسته از کالاهاست به این معنا که این کالا‌ها ترخیص شوند و بعد از فروش، ریال آن‌ها به بانک مرکزی تحویل داده شود تا ارز آن‌ها در اختیار قرار گیرد، بنابراین تاکید می‌شود در تامین ارز هیچگونه مشکلی وجود ندارد.

صالح‌آبادی در خصوص حواله‌های ارزی و مکانیزم تحویل آن‌ها و دریافت ارز گفت: هدف بانک مرکزی برای خرید حواله ارزی از صادرکنندگان تشویق صادرات غیرنفتی است که مصوبه مجلس شورای اسلامی در همین زمینه نیز وجود دارد، بر همین اساس صادرکنندگانی که در خارج از کشور حواله ارزی دارند با تحویل حواله ارزی به بانک مرکزی به همان میزان اسکناس دلار دریافت می‌کند و صادرکننده می‌تواند ارز دریافت شده را در بازار متشکل ارزی به قیمت روز به فروش برساند و در مقابل حواله ارزی که در اختیار بانک مرکزی است برای واردات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس‌کل بانک مرکزی در پاسخ به سوالی در این زمینه که برخی صادرکنندگان نسبت به ارز نیمایی اعتراض دارند چرا که هزینه‌های ان‌ها با ارز آراد است، اما مجبورند ارز حاصله را به قیمت نیمایی عرضه کنند گفت: سازوکاری که برای محصولات کشاورزی و دانش بنیان طراحی شده است در واقع حمایت تشویقی است ضمن آنکه نرخ ارز نیمایی نیز نرخ خوبی است و برای صادرکنندگان نیز می‌تواند بر مبنای محاسبه واقعی ارز جذابیت داشته باشد.

صالح‌آبادی در خصوص بانک‌هایی که اموال مازاد خود را واگذار نکرده‌اند، تصریح کرد: در بانک مرکزی بر اساس ماده ۱۶ و ۱۷ قوانین رفع موانع تولید بانک‌هایی که اموال مازاد خود را واگذار نکرده اند به سازمان امور مالیاتی معرفی و جریمه می‌شوند و ضمن آنکه سهام مازاد بانک‌ها نیز باید واگذار شود و بانک مرکزی در این زمینه مکرراً در حال پیگیری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->